Ja, jag är gravid

Det verkar fortfarande inte vara så att folk tror på mig. Nej, det är ingen facerape eller ett dåligt skämt som jag kommit på för att skrämma er. Ja, jag är gravid. 
 
Just nu i vecka 22 (ja, det är längre än halva tiden, jag vet det också). Jag har själv valt att vänta så pass "länge" att  "komma ut" med det. Ingen behöver bli sur eller något för att man inte fick reda på det tidigare, alla fick reda på det samtidigt (förutom närmsta familjen då, såklart).
Självklart är inte detta det enklaste beslutet som jag tagit i mitt liv, men det är detta jag har valt, och ja, jag är nöjd och glad över det!
Ni behöver inte komma med dumma kommentarer och berätta för mig om ni tror att det inte kommer att fungera. Jag fattar själv att det inte är så jätte smart att bli gravid när man är sjutton, men ni som inte tror att jag tänkt igenom detta extremt mycket, kan ju ta och tänka lite själva också. Har ni bara negativa saker att säga, kan ni likaväl vara tysta. 
 
Ni behöver ju inte heller tro något annat än att Freddy skulle vara pappa, det är självklart. Även om beslutet i slutändan varit mitt, är det han som funnits där hela tiden och ställt upp, vilket han kommer fortsätta att göra. Skulle inte kunna vara lyckligare med någon annan. 
 
Jag får hela tiden tusentals frågor om detta, och jag försöker verkligen svara, men ibland kan det fortfarande kännas tufft. Den där mysiga synen på att vara gravid kan jag definitivt ta död på.
Att ha ont i rumpan, ha svullna fötter och händer, inga kläder som passar och svettas hela tiden är nu mera min vardag. Detta blir dock till ingenting när man känner den där sparken, och vet vad man får ut av det hela.
Saker som gör att jag kommer klara sånt som andra tvivlar på. Jag ska gå ut skolan till i sommar och jag ska ta körkort så fort det bara går! Det kommer inte bara vara för mig själv som jag gör det.  
 
Och ja, även fast mycket verkar vilja vara emot mig, är jag så himla glad! Om mindre än 20 veckor blir jag och Freddy föräldrar, och visst känns det fortfarande otänkbart. 
 
Vår bebis <3
 
 
Hoppas jag klargjort en del ni, undrar ni något kan ni väl kommentera.. 

RSS 2.0